Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babamla ilk rakı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
babam demin geldi: "bende ilk babamla rakımı regaip kandilinde içmiştim... tabi sonradan farketmiştik ama gelenek bozulmasın, sende oğlunla ilk rakını regaip kandilinde iç. allah günahlarımızı affetsin eheh:)" dedi...

şimdi içeri gitti gaza geldi meze falan yapıo... ehehe
Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı. ben pederle içemiyorum malesef sonra kapışmaya dönüyo 2mizde zil zurna sarhoş olup yıgılıyoruz. bide alkol alabiliyorum ama sigara içirtmiyo yanında kendi sigara+alkol+.... içiyor ama bize sigara bile içirtmiyor. enteresan adam allah için.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Mesaj tarihi:
ben de össye hazırlanırken içmiştim babamla rakı ilk defa. hatta ertesi gün sınav vardı çok iyi gelmişti puan, össden önce de rakı içelim senle diyordu babam :)[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
Ya bu rakı denen şey nasıl içilir ya? Bi kaç kere deniyim dedim, iğrenç bi tadı var ya...
Böyle meze olarak yanına ne koyalım ki ağzımız hafif tatlansın sonra içelim güzelleşelim..???[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.
Mesaj tarihi:
valla ben ortaokul son sınıf mezuniyeti çıkışı (vay be zincirleme) arklarla girdigim bir iddia sonucu bi küçük rakıyı bi dikişte bitirdikten sonra hiç içemedim. 5 sene geçti ama hala o tat ve his agzımda içemiyorum yani hiç ıyk o anason kokusu tahammül edilemez geliyor ama bi o kadarda içebilmek istiyorum. genelde kebap, ezme , peynir, kavun , bilimum yogurtlu ve patlıcanlı mezerle iyi gidiyor.[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 11 Ağustos 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
iğrenç bi tadı var ya...

NEE?? NNn-n-nnnasI?

...

*beyaz önlüklü amcalar gelir*[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
ben tadı iğrenç noktasında hayattan koptum, gerisini okiamadım =)

ben haydari şakşuka ve ezme ile severim. birde urfa peyniri (bilmeyenler için: bir çeşit beyaz peynir)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
21 yaşına gelmiş kazık kadar bi herif olmama rağmen ağzıma henüz içki ve sigara mamüllerinden herhangi birini sürmüşlüğüm yoktur. Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım. İçmemeye devam.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
said:
Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım.

bence bi süre daha erkek içme :)[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 11 Ağustos 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
Armas2, 11 Ağustos 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
Akrabaların içinde tek erkek içmeyen şahısım.

bence bi süre daha erkek içme :)

Yazarken dikkatimi çekti. Bakalım ilk kim farkedecek diye düşündüm. İlk sen farkettin. :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
sigara içme de , arada bir ağzını içkiyle şapırdat be. :B

Saol almayım. Dayımda çok diyo gel içelim diye ama ben erkek içmem saol diyorum :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
  • Yeni Oluştur...